0737.42.42.73

Consumul


iStoma vă permite să aveți o evidență riguroasă a consumului pentru a avea o imagine mai clară asupra activității clinicii dumneavoastră.

În acest fel veți putea afla cu ușurință:

  • Care este consumul clinicii pe luna aceasta (în funcţie de sediu dacă aveţi mai multe sedii);
  • Care este consumul realizat cu un anumit pacient luna aceasta și care este valoarea intervențiilor facturate către acesta;
  • Care sunt intervențiile facturate de un anumit medic și care este consumul realizat de acesta pentru a realiza acele intervenții.

Prin consum se înțelege atât o lucrare plătită către laborator cât și un produs achiziționat de la un furnizor.

Deoarece, în mare, consumul asociat unei intervenții este același, iStoma vă permite să definiți la nivelul fiecărei intervenții fișa de consum a acesteia.

În cazul în care lucrați cu un singur furnizor/laborator este bine să-l precizați pentru ca iStoma să știe de unde să-și ia prețul asociat consumului.

La nivelul intervenției definim un consum și nu un cost deoarece lista de prețuri se poate modifica în timp însă consumul (ca tip de produse și cantitate) rămâne constant.

Definirea fișei de consum a unei intervenții se face în Meniu stânga->Setări->Medical->Intervenții->(Intrăm în ecranul de detaliu al unei intervenții)->Fișă consum.

Setare consum standard

 În cazul în care apar modificări din punctul de vedere al consumului la realizarea/facturarea unei intervenții (sau doriți să precizați furnizorul de la care ați cumpărat un anumit produs, sau cantitatea/prețul acestuia), aveți oricând posibilitatea de a modifica fișa de consum a unei intervenții, direct din ecranul de detaliu al acesteia:

Fişă consum intervenţie pacient

Rezumatul consumului realizat într-o anumită perioadă se regăsește în Meniu stânga->Financiar->Financiar

Raport consum perioadă

Accesând butonul de detaliu al consumului aveți acces la lista de produse consumate în această perioadă putând totodată filtra această listă în funcție de un anumit pacient sau medic.